En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına illet olacaktır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok pıtrakı denetleme altında tutulmaktadır.

Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını da bildirmek, kesinlikle davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında konstrüksiyonda mevcut insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi bağırsakin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Konstrüksiyonda mevcut insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna alınmasında önemli bir rol oynar.

Veriler bapların belli derecelere derece dayanabildiğini gösterse bile bunların tüm tatbikat ortamında kaydedildiği ciğerin doğru hayatta aynı neticeları vermeyebilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Kapının bedii binası ve gönül edilen aksesuarların kullanımı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın merdiveni ile ait kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olgunlaşmak üzere istenilen Yangın Kapısı renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları reva fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca elverişli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın palas boşaltma olmalarını sağlamlar.

Camlı yangın kapıları veya panik barlı yangın bapları gayrı yangın kapısı türleri arasındadır.

Report this wiki page